Stelt u zichzelf weleens de volgende vragen:

 

*Hoe kan ik meer invloed uitoefenen en impact maken bij collega’s en/of klanten?

*Wat zijn mijn talenten, kwaliteiten, drijfveren en valkuilen?

*Hoe geïnspireerd en gelukkig voel ik me eigenlijk?

*Leid ik mijn eigen leven of leidt het leven mij?

*Wil ik wel zo doorgaan tot mijn pensioen?

 
Om verbinding met anderen aan te kunnen gaan, is het allereerst belangrijk om in verbinding te staan met je authentieke zelf: Jouw unieke talenten, waarden , Identiteit en Missie.

 

Deze elementen vormen samen je “Innerlijk Kompas” of je "Inner Voice": ook wel intuitie genoemd. Bij de meeste mensen spelen bovenstaande elementen zich op onbewust nivo af.

 

De eerste stap van een persoonlijk ontwikkeltraject is bewust worden van deze elementen: hierdoor wordt het daarna veel eenvoudiger om keuzes te maken en geluk en flow te ervaren: Van overleven vanuit het ego naar bewust leven vanuit je Identiteit en Missie.

 

De tweede stap van het traject is om samen te onderzoeken welke thema's en belemmerende overtuigingen in jouw leven een rol spelen, om hier vervolgens samen mee aan de slag te gaan.

 

Tussen de sessies door wordt gewerkt met persoonlijke opdrachten, waarbij zelfreflectie en directe koppeling met de dageijkse praktijk van de coachee centraal staan.

 

Graag onderzoeken wij samen wat uw vraag of issue precies is. Vervolgens kijken we of een persoonlijk coachingstraject of een ander ontwikkeltraject de juiste aanpak is.