Van den berkmortel werkt voor gerenomeerde bedrijven in zowel de zakelijke als financiele dienstverlening, ICT en (semi) overheid.

 

Een aantal quotes en referenties treft u hier aan: Andere referenties zijn op aanvraag beschikbaar

 

Quotes van deelnemers van coach- en ontwikkeltrajecten:

*Oprecht en doelgericht. Ze wist vanaf het begin af aan een goede sfeer te creëren en te behouden.

*Super gedaan. Duidelijke passie voor haar vak. Wat verder (onder andere) enorm goed was dat ze niet     eindeloos over zichzelf aan het leuteren waren. Ze was duidelijk aan het faciliteren

*Prettig mens, losjes. Een openbaring in vergelijking tot de Amerikaans gestoelde pusherige 'skill' trainers.

*Zeer goed gedaan. Ik zou haar heel graag weer terug zien in een andere/volgende training. Ze legt de vinger op de zere plek. Ze staat open voor feedback over de training en past het aan aan de groep die er zit.

 *They are both fantastic people and teachers. Thank you both very much for making me see my goal and path.

 

Quote manager zorginstelling:

Ineke heeft mij in  het coachingstraject vooral naar mijzelf leren kijken en naar mijn relatie met de omgeving. In het coachingstraject ben ik de confrontatie aangegaan tussen mijn eigen verwachtingen en de verwachtingen van mijn omgeving. Dit geeft veel inzicht maar ook veel rust. Ik leerde op deze manier snel op welke gebieden ik goed presteer en op welke gebieden ik mij kan en moet verbeteren. Door dit inzicht ben ik effectiever gaan opereren binnen de organisatie.

 

Voor mensen die willen reflecteren op hun rollen binnen een (management) team en daarin effectief en professioneel  willen opereren raad ik de aanpak van Ineke van harte aan.